Оголошено прийом в школу Джерельце

← Назад до новин

Оголошуємо прийом дітей в українську школу “Джерельце” на 2021-22 навчальний рік!

Канікули для дітей, але наші вчителі “Джерельця” продовжують працювати і готуватись до нового навчального року: нові ідеї, нові програми, нові класи.

Все фантастично цікаво!

Тож, якщо ви проживаєте у Токіо чи його передмістях та у вас і у ваших дітей є бажання спілкуватись солов’їною, вивчати українську, опанувати навичками роботи з комп’ютером, навчитись театральному мистецтву, танцювати так, як це вміють наші старші джерельцята, якщо ви хочете бути частиною українського острівка в безмежному японському середовищі, якщо ваші японські друзі бажають ближче познайомитись з Україною та українцями — ласкаво просимо до нашого дружного колективу!

Діти, віком від 4 до 17 років, які володіють українською, можуть доєднатись до вже існуючих класів. Вони, в залежності від віку, вивчатимуть такі предмети, як розвиток мовлення, української мови, народознавства, рукотворів та комп’ютерної грамоти.

Оголошуємо набір дітей віком від двох років у новий клас. Для них вже розроблені уроки розвитку мовлення в ігровій формі та музичні уроки. Цього року ми відкриваємо новий клас — УКРАЇНСЬКА ЯК ІНОЗЕМНА МОВА ДЛЯ ДІТЕЙ шкільного віку, з нульовим та початковим рівнем А1.

Також з вересня на постійній основі будуть працювати факультативи — Театральна студія та Студія українського народного і сучасного танцю.

Зареєструватись можна на сторінці школи. Якщо у вас виникли питання — зв’язуйтесь з нами! Чекаємо на зустріч у вересні! Всім гарного літа!

https://dzherelce.github.io/