Свято останнього дзвоника в Токіо

← Назад до новин

Час летить швидко! Особливо зараз. Нещодавно тільки свято Першого дзвоника кликав наших дітей в Джерельце, а вчора вже дітвора зі своїми татами, мамами, бабусями та дідусями раділа досягненнями, здобутими за рік.

Для цього постарались наші любі вчителі, які увесь рік трудились над тим, щоб уроки були цікавими, продуктивними, щоб діти із задоволенням приходили до нас!
Наші дорогі батьки! Дякуємо за те що ви завжди поруч!

Завдяки вашій допомозі працює наша шкільна бібліотека, свята цікавіші та смачніші , уроки ефективніші. Низький уклін вам всім за підтримку, терпіння, співпрацю!

Цього разу Останній дзвоник був незвичним. Ми вітали двох наших випускниць – розумниць, красунь, талановитих цілеспрямованих дівчаток, майбутнього нашої України. Вони були одними з перших учениць Джерельця з року заснування і провчились 14 років у нас. Вони зажди були незмінними учасниками всіх заходів Краян на підтримку України. Їхній вклад в перемогу України неоціненний! Нехай доля буде прихильною до них і вони продовжують радувати нас всіх своїми успіхами. Двері Джерельця завжди відкриті для вас, наші любі випускниці!

Тож вітаємо з закінченням навчального року! Але вже у червні чекаємо на уроках літньої школи. А у вересні зустрінемось знову всі!

Щиро дякуємо за чудові фото Olga Sotnyk.

Більше фото в пості Facebook